Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTERIA KREMLIN PALACE

de la
2006  1152 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Descriere HOTEL ASTERIA KREMLIN PALACE:
Hotelul ASTERIA KREMLIN PALACE a fost deschis in anul 2003 si renovat in 2018. Este construit pe un teritoriu cu o suprafata de 75000 mp si dispune de 875 de camere repartizate in cladirea principala cu 5 etaje si 3 cladiri anexe cu 4-6 etaje.
Tip masa:
Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL ASTERIA KREMLIN PALACE:
Hotelul este situat in Lara, la 17 km de centrul orasului Antalya si la 20 km fata de aeroport.
Plaja:
ASTERIA KREMLIN PALACE are plaja privata cu nisip cu lungime de 200 m si 2 pontoane. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului dispun de: baie cu cada sau cabina de dus, uscator de par, papuci de casa, telefon, TV, seif, mini bar, acces internet, aer conditionat.
Facilitati generale HOTEL ASTERIA KREMLIN PALACE:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 7 baruri, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, piscina cu 3 tobogane, piscina interioara, sauna, baie turceasca, centru fitness, aerobic, tenis de masa, muzica live, discoteca, programe de animatie, jocuri la piscina si pe plaja, internet wi-fi.
Servicii cu plata: pavilioanele pe plaja, telefon, fax, servicii curatatorie, servicii medicale, centrul de jocuri, masaj si alte tratamente in centrul spa, nocturna pentru terenul de tenis.
Facilitati copii HOTEL ASTERIA KREMLIN PALACE:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club 4-12 ani, junior club 13-16 ani (doar in sezon), mini disco, bufet pentru copii la pranz si cina.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari, gratuit o singura rezervare pe sejur de minim 5 nopti, la unul din restaurantele a la carte;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: http://www.asteriahotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.