Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Clover Magic Park Side este format din camere standard și de familie intr-o cladire principala cu trei etaje. Acesta se afla la 1 km de Side, de centre comerciale, restaurante, baruri si piete, doar cateva minute de mers pe jos.

Localizare

Hotelul are o suprafata total de 3000 m2 si se afla la doar 10 km de Manavgat si la 65 km de Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai Internet Wi-Fi in Zone generale, pool bar, piscina pentru adulti si pentru copii, Plaja: Utilizarea sezlongurilor si umbrelelor, Prosop de plaja, Anfi Beach Restaurant, Mini club, Activitati pentru copii, in timpul zilei, Anfiteatru de animatie, Program de spectacol, Conceptul de luna de miere, Baie turceasca, Sauna, Fitness.

Program zilnic: gimnastica, pas, polo pe apa, volei pe plaja, minifotbal, tenis.

Program de seara: diverse spectacole muzicale, noapte turceasca, muzica live, spectacole de echipa profesionista, mini disco.

Contra cost: Doctor, Spalatorie, calcatorie si curatatorie chimica, Spa & Welness Masaj si îngrijire a pielii, spuma exfolianta, Plaja Sporturi nautice (banana, parasuta si alte servicii),Foto , Inchiriere masina, Magazine, Piata, coafor, magazin de suveniruri, butic.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de intrerupator electronic al usii, Seif digital, Tv Lcd, Mini bar, Telefon direct, Configuratie pentru ceai si cafea, Cabina de dus, Uscator de par, Balcon, Split aer conditionat, Wi-fi,  Papuci de baie.

Info

  ***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar

Locatie