Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA DOWN TOWN (EX.EFTALIA AYTUR HOTEL)


Descriere

Camerele noastre vă oferă o vacanță perfectă cu vedere la mare, piscină, grădină și munte. Există, de asemenea, zone publice și camere cu internet gratuit. Îi așteptăm pe stimații noștri oaspeți cu servicii de calitate, înțelegere și confort. Animalele de companie nu sunt permise în hotelul nostru.

Localizare

EFTALIA DOWNTOWN este un hotel de 4 stele, la numai 1 km de locurile de cumparaturi si divertisment din centrul orasului Alanya. Puteti merge usor cu autobuzul si taxiul pana in centrul orasului.

Aeroportul Antalya este la 125 km si Aeroportul Gazipasa la 45 km. 

Facilitati hotel

Hotelul detine numeroase facilitati pentru oaspetii sai, restaurant principal si a la carte, baburi, piscina principala si una pentru copii, SPA, loc de joaca pentru copii, programe de animatie.

De asemenea, contra cost, turistii pot beneficia de sporturi acvatice, salon de infrumusetare, masage si tratamente SPA, sauna, baie turceasca si cu aburi, seif si minibar in camera, servicii medicale.

Facilitati camere

Aer conditionat, telefon, TV, minibar (contra cost), balcon, uscator de par, pardoseala cu gresie, seif (contra cost), 220 V. electric.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
 
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie