Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL DERIN


Descriere

Localizare: Hotelul nostru 'Grand Hotel Derin' se afla la 45 km distanta de Aeroportul Antalya, situat intr-un mediu verde linistit intre munte si mare, in districtul Kemer Beldibi din Antalya, perla Mediteranei

Facilitati Hotel: Restaurant deschis cu bufet cu o varietate de arome de mancare turceasca, un total de 5000 m2 zon, bar la piscina, snack bar, piscina cu tobogane, piscina pentru copii, biliard american, volei, foosball, tenis de masa, darts, polo pe apa, discoteca deschisa si Lobby ofera, de asemenea, servicii wireless gratuite. Plaja este la 100 m de mare. in plus, oaspetilor hotelului le sunt oferite umbrele de plaja gratuite si sezlonguri.

Facilitati Camere: Hotelul are 200 camere cu vedere la munte, gradina sau piscina. Toate camerele au; Balcon, aer conditionat individual, telefon direct, seif, satelite TV, mini bar, uscator de par, dus / WC, apa calda 24 de ore.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.