Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA HOTEL ICMELER

de la
2053 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.09.2024 - 29.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Situat in Golful Icmeler cu o frumusețe unica in Marmaris, paradisul natural al Marii Egee, Hotelul Aqua Marmaris ideal atat pentru familii cat si pentru cupluri.

Localizare

Hotelul Aqua Icmeler este situat pe plaja, la o distanta de 200 metri de centrul orasului Icmeler, 7 kilometri de Marmaris si 110 km de Aeroportul din Dalaman.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai room service non stop, babysitting, coafor, spalatorie, teren de joaca pentru copii, piscina pentru copii, animatie, piscina interioara si exterioara pentru adulti, piscina pentru copii, plaja este privata, sala fitness, sauna, baie turceasca, tenis de masa, teren de tenis, masaj, biliard,si sporturi nautice.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus sau cada, uscator de par, aer conditionat centralizat, telefon, balcon sau terasa, televizor . Hotelul dispune de un nr. de269 camere,oferind turistilor o vacanta rexalanta.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
Acces internet
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Sporturi