Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUASIS DELUXE RESORT & SPA

de la
2020  1866 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 15.09.2024 - 22.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Localizare Aquasis De Luxe Resort & Spa este situat la 3 km de orașul Didim, la 80 m de plaja. Facilitati hotel Hotelul pune la dispozitia turistilor 1 restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 2 piscine exterioare , 1 piscina interioara, 5 baruri, 9 tobogane cu apa, baie turceasca , sauna , baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, volei, animatie, muzica live, etc. Facilitati camera Camerele sunt dotate cu baie, minibar, TV LED cu 32 inch, TV prin satelit, muzică, conexiune la internet și telefon, aer condiționat, seif, parchet, uscător de păr, facilitati de cafea si ceai.

Localizare

Hotelul Aquasis Deluxe Resort & Spa este situat la 3 km de orașul Didim, la 80 m de plaja.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 2 piscine exterioare , 1 piscina interioara, 5 baruri, 9 tobogane cu apa, baie turceasca , sauna , baie cu aburi, sala de fitness, aerobic, volei, animatie, muzica live.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu baie, minibar, TV LED cu 32 inch, TV prin satelit, muzică, conexiune la internet și telefon, aer condiționat, seif, parchet, uscător de păr, facilitati de cafea si ceai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
Fitness
Piscina interioara