Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHARISMA DE LUXE HOTEL


Descriere

Foarte bine 8/10 Booking.com Hotelul Charisma De Luxe este situat la o distanta de 70km de Izmir, 20km de Efes si 500m de centrul orasului Kusadasi, pe plaja ( ponton).Localizare
Hotelul Charisma De Luxe este situat la o distanta de 70km de Izmir, 20km de Efes si 500m de centrul orasului Kusadasi, pe plaja (ponton)

Site web
http://www.charismahotel.com/default.aspx?BolumId=19&DilId=2

Spa & Wellness
In cadrul Spa-ului, clientii pot opta pentru baie turceasca, sauna, piscina interioara, jacuzii interior, baie de aburi, centru fitness, camera de sare, fantana de zapada, dusuri. Contra cost sunt masajele cu spuma, diferite tipuri de masaje, centrul de frumusete, solar si coafor.

Drinks & Food
Clientii vor servi mancaruri cu specific turcesc si international in cadrul restuarantului Moonlight & Serenade. Bauturile racoritoare si alcoolice pot fi servite la barurile hotelului.

Sport & Divertisment
Oaspetii hotelului se pot bucura de piscine, jacuzzi, TV corner, tenis de masa, mini golf, darts iar contra cost de pinball, billiard, centru business, magazin de bijuterii, magazin de suveniruri, fotograf. De asemenea clientii pot opta pentru sporturi acvatice (contra cost) precum jet ski, parasailing, water ski, banana si ringo iar la centrul de scufundari clientii pot lua lectii de scufundari, snorkeling etc, toate contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.