Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ATHOS PALACE


Descriere

Bun 7 Booking.com Hotelul se afla pe malul marii, avand una dintre cele mai frumoase plaje de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Facilitatile pe care le ofera si amplasarea il recomanda familiilor cu copii si celor care isi doresc o vacanta relaxanta. Statiunea cosmopolita Kallithea, cu numeroase restaurante, baruri si magazine, se afla la o distanta de 2 km fata de hotel. In apropierea hotelului se afla cateva cluburi si o pista de carting. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Mini-centrul Spa are o piscina interioara, sauna, masaj (contra cost), manichiura (contra cost).

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet, sau all inclusive (mic dejun, pranz si cina bufet, gustari si inghetata intre 10:30 – 22:00, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale intre 10:30 – 24:00, vin de masa rosu si alb la pranz si la cina in restaurantul principal, cafea, ceai si biscuiti intre 17:00 – 17:30) si are un restaurant principal tip bufet, un restaurant a la carte cu specific italienesc, un snack bar langa piscina olimpica, 4 baruri, o taverna pe plaja. La solicitare se pot pregati meniuri speciale pentru diferite regimuri dietetice.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului au la dispozitie: piscina exterioara (olimpica) cu sezlonguri si umbrele gratuite, piscina interioara, umbrele si sezonlonguri gratuite pe plaja pentru cei care au ales varianta all inclusive, sporturi nautice pe plaja (contra cost), inchiriere biciclete, darts, tenis de masa, centru Spa si Wellness, sala de jocuri, teren de tenis, animatie, spectacole seara, club de noapte/DJ.

Localizare
Hotelul este situat in Kallithea, pe malul marii, pe o plaja cu nisip fin, intr-o zona plina de verdeata si linistita. Sezlongurile si umbrelele de la plaja sunt contra cost (cca 6-7 euro/zi/2 sezlonguri si o umbrela). Centrul statiunii Kallithea se afla la 2 km, iar aeroportul din Salonic la 75 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.