Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cooee President Aquapark & Spa Resort


Descriere



Localizare

Hotelul Cooee President Aquapark & Spa Resort este localizat in Hammamet, vis a vis de una dintre cele mai frumoase plaje din statiune si la mai putin de 7 minute distanta fata de centrele istorice ale oraselor Hammamet si Nabeul.

Facilitati hotel

Hotelul Coee President Aquaparl & Spa Resort pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: aer conditionat, receptie 24/7, birou schimb valutar, piscina interioara, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, restaurant principal, restaurant a la carte, programe de animatie pentru copii si pentru adulti, bar principal, bar la piscina, centru SPA, club, parcare, plaja cu sezlonguri si umbrele, programe de gimnastica.

Facilitati camere

Tloate camerele dispun de aer conditionat, balcon, televizor cu programe prin satelit, telefon, mini bar, baie cu cada sau dus si uscator de par, Wi-Fi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Fitness
Lift
Piscina interioara
Schimb valutar