Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARHABA SALEM RESORT


Descriere

Descriere: MARHABA SALEM RESORT este inconjurat de plaja cu nisip fin si gradini ce abunda in vegetatie, fiind locul ideal de petrecere a unei vacante de familie. Hotelul e situat in orasul Sousse, la 4 km de Muzeul Dar Essid. Punctele de interes local precum Ribat si Marea Moschee din Sousse se afla la 4 km. Ultima renovare a avut loc in anul 2012.
Localizare: MARHABA SALEM RESORT se afl la 3 km de centrul orasului Sousse, 5 km de Port El Kantaoui si 40 km de aeroportul din Enfidha.
Plaja: MARHABA SALEM RESORT este situat direct pe o plaja privata cu nisip fin, cu sezlonguri si umbrele gratuite si facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice. Pentru prosoape se plateste garantie.
Dotari camere: MARHABA SALEM RESORT are 241 camere dotate cu baie, uscator de par, TV satelit, aer conditionat, telefon, wi-fi, minibar contra cost, balcon.
Facilitati: MARHABA SALEM RESORT are 2 restaurante, 4 baruri, piscina exterioara si interioara, piscina pentru copii, tobogane, centru SPA, tenis, mini- golf, tenis de masa, volei pe plaja, biliard, polo pe apa, sporturi acvatice nemotorizate.
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: http://marhaba-salem.hotelsinsousse.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.