Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIU Atoll Maldives


Descriere

Descriere: Resortul Riu Atoll Maldives de 4 stele a fost inaugurat in vara lui 2019 si este situat pe plaja privata din Maafushi. Hotelul are peste 250 de camere luxoase, piscina pentru adulti cu vedere la ocean, piscina pentru copii, ofera Wi-Fi gratuit si are 3 restaurante tematice.
Localizare: Hotelul Riu Atoll Maldives este situat pe plaja privata din Maafushi, la o distanta de 180 km fata de Aeroportul International Valena si la doar 5 km de capitala atolului Dhaalu Atoll, respectiv Kudahuvadhoo.
Facilitati hotel: Hotelul Riu Atoll Maldives pune la dispozitia clientilor piscina pentru adulti cu swim-up bar, piscina pentru copii, prosoape si sezlonguri, 3 restaurante tematice, respectiv restaurantul principal Dhoni, Beaf Steak House, Sofia si Boduberu cu lounge si terasa, 2 baruri si anume: Lounge Bar si Sports Bar, care sunt deschise non stop, club si loc de joaca pentru copii, centru SPA ( contra cost), acces gratuit Wi-Fi in toate zonele, sala fitness (turistii trebuie sa sa aiba incaltaminte adecvata si varsta de peste 18 ani). Pentru iubitorii sporturilor nautice hotelul ofera cursuri de scuba diving (cost suplimentar).
Dotari camere: Riu Atoll Maldives dispune de peste 250 camere cu vedere la mare, dotate cu TV satelit, seif, minibar, canapea, aer conditionat si ventilator, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu dus sau cada, balcon/terasa.
- Double Standard (ocean front): 31 metri patrati, cu pat dublu king size sau doua paturi twin.
- Double room beach ocean front: 31 metri patrati, cu pat dublu king size sau doua paturi twin, are acces direct la plaja.
Transfer: Se realizeaza cu avionul plus barca rapida. Se va efectua zbor dus-intors catre Aeroportul International Kudahuvadhoo, de unde turistii vor fi preluati si transportati cu barca rapida. Durata va fi de aprovimativ 60-70 minute.
Limita bagaj: Limita maxima admisa este de 20 kg pentru bagajul de cala si 5 kg pentru cel de mana.
Site: https://www.riu.com/en/hotel/maldivas/dhaalu-atoll/hotel-riu-atoll/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.