Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul are o arhitectura moderna decorat elegant, pentru un sejur memorabil in Phuket. Hotelul ofera o varietate de facilitati moderne si este amplasat intr-o locatie centrala.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, prosoape, trusa de cusut, papuci, umbrela, suport pentru bagaje, linie telefonica internationala directa, frigider cu apa potabila gratuita (3 sticle pe zi), baie privata cu dus cald, facilitati pentru prepararea de cafea/ceai, uscator de par si seif. Camera superioara 27 mp este dotata cu paturi twin sau pat king-size. Mobilierul clasic din lemn de culoare inchisa se afla in echilibru cu aspectul curat al camerei, care are o nota de decor thailandez clasic. Potrivita pentru cupluri sau prieteni, camera Deluxe de 36 mp este decorata cu influente asiatice contemporane si are o gama de paturi duble sau twin. De asemenea, camera ofera o masuta de cafea, un TV cu ecran plat si o baie privata cu o fereastra glisanta mare. Balconul privat ofera vederi minunate la piscina hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Transfer aeroport
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Babysitting
Camere nefumatori
Exotic

Locatie