Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Orchidacea este situata pe dealurile din Kata, Phuket cu vedere la Marea Andaman. Aceasta statiune moderna va ofera o experienta fantastica de vacanta, cu servicii de inalta calitate in stil thailandez. Proprietatea dispune de restaurante, o piscina cu un colt de jacuzzi si o piscina separata pentru copii, sala de sport complet echipata si sali de sedinte.

Facilitati camere

Majoritatea camerelor de la Orchidacea au balcon, ce ofera vedere la statiune. De asemenea, camerele sunt dotate cu TV prin satelit, minibar, aparat de ceai/cafea si baie privata complet utilata. Anumite camere ofera vedere la mare de pe balcon. Camera standard are 22 de metri patrati, inclusiv un balcon si are un pat king size impreuna cu facilitate cum ar fi; o baie de dus, un uscator de par, un minibar, un aparat de cafea si ceai, un TV prin cablu, un telefon IDD, o cutie de valori si WiFi gratuit in camera. Camera de familie este formata dintr-un dormitor cu living separat. Dormitorul are o suprafata de 44 de metri patrati si are o baie cu dus, uscator de par, un minibar, un aparat de cafea si ceai, TV prin cablu, un telefon IDD, o cutie de valori si WiFi gratuit in camera. Acestea nu dispun de balcon. 

 

Facilitati hotel

Sala de fitness este echipata cu o gama fantastica de aparate de exercitiu si va puteti bucura de antrenament cu vedere la piscina. Locul de joaca pentru copii este situat langa piscina si ofera un loc distractiv pentru oaspetii mai mici sa se joace sau sa picteze. Masaje si tratamente de relaxare sunt oferite la sala de masaj situata tot langa piscina. Ramaneti conectat si bucurati-va de internetul de mare viteza de la Internet Conner situat in hol. Hotelul ofera imprimarea gratuita a documentelor aici. Sanderana este un restaurant modern-thailandez si ofera un mic dejun tip bufet mixt american si local. La Cattleya puteti sa experimentati preparate savuroase din bucataria internationala si locala thailandeza, completate cu o selectie de vinuri si o varietate de cocktail-uri. Acesta este deschis in fiecare zi a saptamanii pentru pranz si cina, de la 11:00 la 23:00. Barul de la piscina, Papillo ofera muzica relaxata si o varietate de bauturi si optiuni de mancare usoara si gustari. Bucurati-va de piscina de dimensiuni olimpice, unde puteti face o baie racoroasa sau sa va relaxati in locurile cu jacuzzi. De asemenea, exista si o piscina pentru copii.

 

Localizare hotel

Kata Village Center este la doar 5 minute de mers pe jos, iar Paton este la aproximativ 15 minute de mers pe jos. Aeroportul International Phuket este la aproximativ 50 de minute de hotel.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Transfer aeroport
Receptie 24h
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Camere familii
Schimb valutar
Camere nefumatori
Rent-a-car
Exotic

Locatie