Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Santhiya Phuket Natai Resort and Spa


Descriere

Santhiya Phuket Natai Resort & Spa dispune de o piscina privata in fiecare camera si ofera privelisti spectaculoase ale Marii Andaman.

Facilitati camere

Toate camerele au urmatoarele facilitati: un dormitor dublu cu zona de zi, piscina privata, jacuzzi, pat de zi, sezlonguri, TV LCD cu canale prin satelit si DVD/CD player, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, minibar, aer conditionat si ventilator de tavan, sticle de apa oferite zilnic gratuit, acces la internet Wi-Fi, dus interior si cada separata, uscator de par si articole de baie de lux. Garden Pool are o suprafata de 140 mp, camera se afla la nivelul inferior al unei vilei cu 2 etaje si are intrare separata. Aceasta este perfecta pentru un cuplu sau o familie mica. Oaspetii se pot relaxa intr-o piscina privata sau intr-o cada in aer liber. Camera este decorata cu sculpturi in lemn de tec in stil thailandez si tesaturi pentru a crea o atmosfera orientala. Deluxe Pool este un tip de camera care se afla la nivelul superior al vilei cu 2 etaje, tot cu intrare separate. Camera Deluxe Pool are o terasa spatioasa, o piscina privata si o cada in aer liber.

 

Facilitati hotel

Restaurantul Chantara este situat aproape de plaja si puteti lua masa pe tot parcursul zilei. The Titan Food Restaurant are o bucatarie thailandeza si internationala intr-o gama larga de mancaruri traditionale dar si moderne. De asemenea, hotelul pune la dispozita oaspetilor o zona de plaja privata, piscina exterioara, gradina si centru de spa.

 

Localizare hotel

Santhiya Phuket Natai Resort & Spa este situate plaja Natai, la doar 20 de minute de Aeroportul International Phuket.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Receptie 24h
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Sporturi
Babysitting
Camere nefumatori
Rent-a-car
Exotic

Locatie