Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sunprime Kamala Beach - Adults Only


Descriere

Sunprime Kamala Beach - Adults Only este un hotel destinat exclusiv adultilor din Phuket, Thailanda, inconjurat de palmieri intr-un peisaj tropical. Hotelul este situat pe o plaja linistita, la doar cativa pasi de centrul statiunii Kamala.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu halate de baie, uscator de par, facilitati pentru calcat, TV, seif, telefon, aer conditionat, frigider, facilitati pentru prepararea de ceai/cafea, terasa si birou. Camerele Deluxe Ground Terrace sunt situate in aripa Beach si au o dimensiune de 38 mp, cu vedere la gradina. Aceasta camera poate gazdui maxim 2 adulti si are fie 1 pat king-size, fie 2 paturi de o persoana. Toate camerele sunt la parter. Camerele Deluxe de 38 mp sunt situate in aripa Beach, cu vedere partiala la mare. Aceasta camera poate gazdui maxim 2 adulti si are fie 1 pat king-size, fie 2 paturi de o persoana.

 

Facilitati hotel

Sun Prime Kamala Beach este situat intr-o gradina inconjurata de o terasa la soare, cu doua zone separate de piscina, cu un total de patru piscine. Terasa la soare are un bar la piscina, unde va puteti bucura de o bautura racoritoare. Seara, puteti lua masa la unul dintre restaurantele hotelului cu vedere la mare sau la piscina. Ambele restaurante au locuri in aer liber. Daca doriti sa va relaxati in timpul sederii dumneavoastra, puteti rezerva un masaj thailandez. Hotelul are atat tenis de masa, cat si masa de biliard. Hotelul dispune de un lounge situat chiar langa Restaurant by the Sea unde se regaseste un televizor, o mini biblioteca, un colt de internet si masa de biliard. Hotelul are si un minimarket de unde puteti sa achizitionati carti postale, bauturi si gustari.

 

Localizare hotel

Statiunea este usor accesibila de la aeroportul Phuket, la doar 35 de minute cu masina, iar pana la Patong sunt 15 minute de mers cu masina. Pana la Kamala Village si Phuket Fantasea sunt 10 minute de mers pe jos.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Transfer aeroport
Receptie 24h
Spalatorie - Curatatorie
Fitness
Lift
Sporturi
Schimb valutar
Camere nefumatori
Rent-a-car
Exotic

Locatie