Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BAVARO PRINCESS


Descriere

Descriere
Parte a lantului hotelier PRINCESS, Grand Bavaro Princess a fost recent renovat si ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive. Hotelul este potrivit atat cuplurilor in luna de miere, cat si familiilor cu copii.

Localizare
Proprietatea este localizata pe malul marii, la aproximativ 23 km nord/ nord-vest de Aeroportul International Punta Cana (PUJ), respectiv 3 km distanta de centrul statiunii Bavaro.

Plaja
Resortul Grand Bavaro Princess este construit la malul marii, pe una dintre cele 10 plaje de top din lume (Playa Bavaro), conform statisticilor National Geographic si Tripadvisor, faimoasa pentru peisajul superb, nisipul fin alb si apele turcoaz ale Marii Caraibilor.

Dotari camere
Luxosul hotel Grand Bavaro Princess pune la dispozitia oaspetilor 1290 de unitati de cazare spatioase, luminoase si decorate cu gust.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV prin cablu, telefon, seif, minibar, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cada sau dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Parte a lantului hotelier PRINCESS, Grand Bavaro Princess a fost recent renovat si ofera servicii exclusiviste de cinci stele, in regim all inclusive. Hotelul este potrivit atat cuplurilor in luna de miere, cat si familiilor cu copii.

Hotelul Grand Bavaro Princess isi invita oaspetii sa savureze preparate culinare din toate colturile lumii, pe care nu le vor gasi oriunde in Republica Dominicana. Insumand 10 restaurante tematice, trei bufete bogate, doua snack bar-uri, o zona de mancare stradala, o cafenea si noua baruri, Grand Bavaro Princess reprezinta primul pas catre o calatorie culinara autentica, ce abunda in arome exotice.

Printre facilitatile disponibile in cadrul Grand Bavaro Princess, se numara spectacole de divertisment, sporturi acvatice, teren de tenis, teren de volei, teren de baschet, o sala de fitness complet echipata, un centru SPA si Wellness, activitati de grup si club pentru copii.

Grand Bavaro Princess se lauda cu atentia sporita la detalii pentru a oferi oaspetilor o experienta de neuitat si pentru a satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

Clasificare oficiala: 5 stele

Pagina web: https://www.princess-hotels.com/en/punta-cana/grand-bavaro-princess/

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.