Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARANA BEACH HOTEL


Descriere

Booking.com - Fabulos 8.7 Carana Beach Hotel este situat pe costa de nord - est a insulei Mahe, cu acces direct catre plaja cu nisip alb din zona. Orasul Victoria se afla la 8 km de hotel, iar insula La Dugue la 48 km.

Localizare

Hotelul este situat în Anse Etoile,in nordul insulei, la 13 km de aeroportul international Seychelles si 8 km de capitala insulei, Victoria.

 

Facilitati hotel

Hotelul ofera o priveliste superba asupra oceanului, are access direct la plaja si pune la dispozitia turistilor parcare privata, serviciu de spalatorie, room service si wi-fi gratuit. In receptie se gaseste si un magazin pentru suveniruri si cadouri.  La cerere, este disponibil serviciu de tranfer de la/ la aeroport sau inchiriere auto.  Unitatea nu permite accesul cu animale de companie.

Facilitati camera:

Hotelul dispune de 40 camere  echipate cu aer conditionat, aparat de cafea/ ceai, TV cu programe prin satelit, baie cu dus, minibar, terasa

Sport si divertisment:

Hotelul are o piscina luxoasa in aer liber cu  sezlonguri si umbrele.

Drinks & Food:

Turistii pot service masa la restaurantul hotelului  si pot savura o bautura  barul care ofera priveliste asupra oceanului.

Spa & Wellness:

Hotelul dispune de centru spa unde turistii pot beneficia de tratamente si masaje contra cost.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.