Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL STRAND SMART CHOISE HOTEL


Descriere

Scor Booking – superb 9.2 Hotelul este situat nord vestul insulei Mahe, pe faimoasa plaja Beau Vallon. Aeroportul international Sheychelles se afla la o distanta de 20 minute de mers cu masina.

Localizare:

Hotelul este situat nord vestul insulei Mahe, pe faimoasa plaja Beau Vallon. Aeroportul international Sheychelles se afla la o distanta de 20 minute de mers cu masina.

Facilitati hotel:

Hotelul are o receptie deschisa non stop, birou de turism, sala de conferinte si un magazine de suveniruri.

Facilitati camere:

Toate cele 164 de camera ale hotelului sunt dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a oferi turistilor comfortul de care au nevoie. Toate camerele au balcon sau terasa, aparat pentru cafea/ ceai, minibar, TV cu ecran plat, aer conditionat, wi – fi gratuit

Sport si divertisment:

Hotelul dispune de piscina pentru copii si o piscina cu bar pentru adulti. De asemenea, hotelul ofera facilitate pentru practicarea sporturilor nautice: ski jet, paraseling, ski nautic.

 

Drinks & Food:

Hotelul are cinci restaurante care servesc preparate internationale, indiene, asiatice, mediteraneene, vegetariene. Turisti pot admira apusul soarelui la Gecko Bar in timp ce savureaza o bautura si asculta muzica live.

 

Spa & Wellness:

Hotelul dispune de centru spa unde turistii pot beneficia de tratamente si masaje contra cost

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.