Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA RESIDENCE


Descriere

Scor Booking – superb 9.2 La Residence este o vila in sistem self – catering situata pe coasta de sud vest a insulei Mahe in Anse la Mouche. Aeroportul internationala Seychelles este la o distanta de 15 km.

Localizare:

La Residence este o vila in sistem self – catering situata pe coasta de sud vest a insulei Mahe in Anse la Mouche. Aeroportul internationala Seychelles este la o distanta de 15 km.

Facilitati hotel:

La Residence este situate la 50 metri de plaja si ofera o priveliste superba asupra golfului Anse de la Mouche. Proprietatea pune la dispozitia turistilor parcare privata, wi-fi gratuit, serviciu de curatenie zilnic si o zona de gratar.

La cerere, este disponibil serviciu de tranfer de la/ la aeroport , inchiriere auto si posibilitatea de a servi micul dejun sau cina.

 

Facilitati apartamente:

Fiecare apartament este amenajat in stil creol si are dormitor  si baie separata,aer conditionat,  living si chicineta complet echipata: aragaz, cuptor cu microunde, frigider, aparat de cafea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.