Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Socrates Plaza


Descriere

Construit in anul 1995, Hotelul Socrates Plaza din Skala Prinos, beneficiaza de o vasta prezenta in domeniul turistic si va garanteaza o vancanta reusita. Acest hotel mic si prietenos este ideal pentru cei care doresc sa exploreze si sa se bucure de insula Thassos intr-o maniera relaxanta si ferita de tumultul statiunilor turistice.Localizare
Are o poziţionare de excepţie, pe plaja cu nisip fin, intrare lină în mare, la capătul satului Skala Prinou. Satul are câteva taverne şi baruri, are un port de unde se poate traversa în Kavala dacă se doreşte şi este un punct de pornire foarte bun pentru a explora insula. În afară de timpul care poate trece foarte plăcut la piscină sau pe plajă, hotelul oferă odată pe săptămână o primă lecţie pentru începători în scuba diving, care durează câteva minute, în piscină. Pasionaţii pot folosi centrul de scuba diving din apropiere – 100 de metri, rezervări se pot face la hotel. În vârf de sezon, iulie şi august, hotelul organizează, odată pe săptămână, o seară cu muzică live, elegantă.

Plaja
Distanta de la hotel pana la cea mai apropiata plaja este de 20 m. Plaja este publica, cu nisip, iar sezlongurile si umbrelele sunt contra cost (aproximativ 5 euro/persoana/zi pentru 2 sezlonguri si o umbrela).

Facilitati camere
Grup sanitar propriu cu duș, uscător de păr, seif (gratuit), minifrigider (gratuit), gol, televizor (cu canale locale), aparat de aer condiționat (opțional, 5 euro/cameră/noapte, se achită la recepție, la sosire), pardoseala: clădirea principală are parchet laminat; celelalte două clădiri: gresie, curăţenie: zilnic, schimbare lenjerie: 3 ori/săptămână, schimbare propoape: 3 ori/săptămână, balcon (cu masă şi scaune) La cerere, se poate solicita cazare cu copii mai mari de 5 ani – aceste solicitări se confirmă numai cu acordul hotelului şi cu acceptul turiştilor în privinţa lipsei de confort a cazării (copiii nu primesc pat suplimentar). Structură cazare – 47 camere în trei corpuri de clădire, împărțite după cum urmează: camere cu vedere la mare şi la grădină în prima clădire (camerele cu vedere la mare sunt mai zgomotoase deoarece barul este deschis până la ora 01:00) – structura maximă de ocupare 2 adulți cu un copil până în 5 ani (copilul nu primeşte pat suplimentar); camera triplă acceptă maxim 3 adulţi cu un infant (0-1.99) ; camere cu vedere la grădină în clădirea din mijloc – structura maximă de ocupare 2 adulți cu un copil până în 5 ani (copilul nu primeşte pat suplimentar); recomandate persoanelor care doresc mai multă linişte ; camere cu vedere la munte sau grădină în a treia clădire – structura maximă de ocupare 2 adulți cu un copil până în 5 ani (copilul nu primeşte pat suplimentar); recomandate persoanelor care doresc mai multă linişte.

Facilitati hotel
Regim masă: mic dejun continental (se poate opta pentru mic dejun bufet cu un supliment de 5 euro/persoană/noapte, se achită în agenţie); snack bar cu terasă unde se serveşte micul dejun ; cocktail bar lângă piscină deschis de la 11:00 până la 01:00 (se mută în interior în cazul în care vremea este proastă), TV satelit ; suprafață camere: între 25 şi 30 mp, incluzând baia şi balconul (pentru camerele duble, care sunt mici ca şi suprafaţă, nu se oferă pat suplimentar pentru copil, acesta doarme cu un adult în pat ; 2 etaje (fără lift) ; internet wifi în spațiile publice, gratuit ; masă de biliard, masă de tenis, teren de tenis gazon artificial (în vârf de sezon acestea pot avea mici costuri extra pentru utilizare) ; la piscină numărul de şezlonguri este limitat, dar sunt gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.