Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Golden Sun este un resort modern, locul ideal pentru cei in cautarea unei vacante relaxate in apropierea unei plaja superbe. Hotelul este ideal pentru familii si cupluri si isi intampina clientii cu camere confortabile si servicii prietenoase. Resortul dispune de 160 de camere situate in mai multe cladiri.

Localizare: Hotelul este situat in statiunea linistita Kalamaki, la 150 m de plaja publica.

Plaja : Plaja este publica, cu nisip, situata la aprox 150 m de hotel; sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost. Plaja din Kalamaki este parte a Parcului Marin Zakynthos si este o zona protejata, fiind unul dintre locurile unde testoasele Caretta Caretta isi depun ouale. Pe plaja din Kalamaki, turistii trebuie sa respecte anumite reguli de protejare a testoaselor.

Dotari camere: Hotelul ofera camere dotate cu balcon sau terasa, seif, aer conditionat (inclus in pret), telefon, baie, uscator de par, minifrigider, TV, wifi gratuit. Curatenia in camere se face de 7 ori pe saptamana, lenjeriile de pat si prosoapele de baie sunt schimbate de 2 ori pe saptamana.

Facilitati hotel: Hotelul ofera receptie 24h, restaurant, 2 baruri, acces internet wifi in receptie, piscina exterioara, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscina hotelului, tenis de masa, darts, mini market, camera de bagaje, parcare.

Web: www.goldensunzantehotel.com

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie