Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUEBAY BEACH RESORT & SPA


Descriere

Foarte bine 8,1 Booking.com Certificat de excelenta 2016 - Tripadvisor Hotelul Bluebay Beach Resort & Spa este situat pe coasta estica a insulei Zanzibar pe o plaja intinsa cu nisip fin de culoare alba. Acesta se afla la Kiwengwa, la 40km de Ston Town si 46km de Aeroportul International Zanzibar.

Localizare

Resortul Bluebay Beach este situat pe plaja alba din estul insulei Zanzibar. Acesta are o suprafata de 30 acri de gradina tropicala cu mai mult de 1000 palmieri. Resortul imparte 500m de plaja cu resortul sora - Sultan Sands Island.

Facilitati hotel

Resortul pune la dispozitia clientilor facilitati precum centru business, club pentru copii, butic cu suveniruri, centru de sporturi acvatice, centru SPA, centru de scufundari, camere decorate in stilul traditional african, restaurant principal, restaurant a-la-carte, baruri la piscina, cafenea, internet wi-fi gratuit in zonele publice.

Facilitati camere

Resortul ofera 116 camere spatioase cu terasa, baldachin si vedere la Oceanul Indian. Camerele dispun de plase pentru tantari, dressing, veranda sau balcon, televizor, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, seif electronic, baie, aer conditionat, minibar, uscator de par, telefon si internet wi-fi gratuit.

Drinks & Food

Bluebay Beach ofera un restaurant principal in care se servesc mic dejun pranz si cina in stil bufet. Cinele sunt tematice si includ mancaruri orientale, zanzibariene, africane si pescaresti. De asemenea resortul ofera un a-la-carte cu preparate la gratar (fructe de mare si specialitati locale), pool bar, restaurant pe plaja a-la-carte, cafenea si un lounge comun cu Sultan Sands Resort.

Sport & Divertisment

Oaspetii se pot distra optand pentru activitati precum sporturile acvatice, tenis de camp, tenis de masa, biliard sau centrul de scufundari.

Facilitati copii

Cei mici se vor bucura de un kid's club pentru copii cu varste cuprinse intre 3 si 13 ani cu programe tematice, activitati interioare si exterioare, piscina pentru copii si loc de joaca special amenajat.

Spa & Wellness

Oasis Spa este situat pe plaja si ofera o varietate de masaje si terapii de frumusete.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.