Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FIVE PALMS ZANZIBAR (Marumbi)


Descriere

DESCRIERE

Hotelul Five Palms Zanzibar ofera servicii de patru stele si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, gradina luxurianta, schimb valutar, receptie deschisa 24/7.


LOCALIZARE

Proprietatea este localizata la doar 34 km de capitala insulei, Stone Town. Aeroportul International Zanzibar Abeid Amani Karume (ZNZ) se afla la aproximativ 40 km distanta fata de Five Palms Zanzibar.


PLAJA

Hotelul Five Palms Zanzibar este localizat chiar la malul marii, la o aruncatura de bat de faimoasa plaja cu nisip alb fin Uroa Beach.


DOTARI CAMERE

Hotelul Five Palms Zanzibar pune la dispozitia oaspetilor 14 camere cu vedere la Oceanul Indian, decorate elegant cu cele mai frumoase piese de mobilier.

Toate unitatile de cazare includ dotari standard, precum: baie privata cu dus separat si articole de toaleta gratuite, balcon sau terasa cu zona de relaxare privata, aer conditionat, conexiune Wi-Fi gratuita, TV Smart cu receptie satelit, minibar, asternuturi si prosoape.


FACILITATI HOTEL

Hotelul Five Palms Zanzibar ofera servicii de patru stele si pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele gratuite, gradina luxurianta, schimb valutar, receptie deschisa 24/7.

Hotelul Five Palms Zanzibar cuprinde restaurantul Kayo, unde oaspetii pot servi micul dejun si cina in regim a la carte, in timp ce se bucura de privelistea superba. Meniul include preparate culinare exotice, cu specific local, dar si specialitati internationale. De asemenea, aspetii se pot delecta cu preparate la gratar si pot petrece pana dimineata cu sampanie si cocktailuri la barul de pe plaja Kayo Beach Bar.

Printre facilitatile disponibile la hotelul Five Palms Zanzibar, se numara: clase de yoga pe plaja, sporturi nautice (snorkeling, windsurfing, scuba-diving, kiting, surfing, etc.), volei pe plaja, excursie cu ghid la Insula Prizonierilor pentru a vedea testoasele gigant Aldabra, cunoscute si sub numele de Marile Testoase din Zanzibar.

Personalul hotelului Five Palms Zanzibar poate facilita participarea la diverse excursii (Drumul Condimentelor, vizita la Vechiul Fort din Stone Town, safari in Parcul Serengeti, scufundari pentru gradinile subacvatice de corali, snorkeling in insula Mnemba. Cu toate acestea, cea mai deosebita experienta ramane, fara doar si poate, o intalnire neplanificata cu maimutele rosii curioasele animale pot fi vazute fie pe plaja, in gradina hotelului sau chiar in copaci.


CLASIFICARE OFICIALA 4 stele
WEBSITE https://fivepalmszanzibar.com/


NOTA INFORMATIVA

Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.