Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

My Blue Zanzibar (Nungwi)

de la
3080  2942 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Descriere

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă. Hotelul My Blue ar eo grădină tropicală şi este situat în apropiere de satul Nungwi, la extremitatea nordică a Insulei Zanzibar. Acesta oferă o piscină în aer liber, un centru de scufundări şi facilităţi de wellness. Camerele au balcon sau terasă şi sunt orientate spre piscină. De asemenea, includ aer condiţionat, plasă de ţânţari şi suport pentru bagaje. Toate camerele oferă TV cu ecran plat, telefon şi minibar. Restaurantul à la carte serveşte preparate internaţionale şi locale. Micul dejun este oferit zilnic, iar la bar sunt disponibile gustări. Recepţia este deschisă nonstop şi poate asigura diverse activităţi precum scufundări, pescuit şi snorkelling. Hotelul My Blue pune la dispoziţie cadă cu hidromasaj şi 2 cabine de masaj. Rezervaţia forestieră Kiwengwa/ Pongwe este la 39 km. Aeroportul din Zanzibar este la 1 oră de mers cu maşina.

Localizare Hotel

Această proprietate este la 3 minute pe jos față de plajă.

Rezervaţia forestieră Kiwengwa/ Pongwe este la 39 km. Aeroportul din Zanzibar este la 1 oră de mers cu maşina.

 

 

Facilitati Hotel

Hotelul My Blue ar eo grădină tropicală şi este situat în apropiere de satul Nungwi, la extremitatea nordică a Insulei Zanzibar. Acesta oferă o piscină în aer liber, un centru de scufundări şi facilităţi de wellness.

Restaurantul à la carte serveşte preparate internaţionale şi locale. Micul dejun este oferit zilnic, iar la bar sunt disponibile gustări.

Recepţia este deschisă nonstop şi poate asigura diverse activităţi precum scufundări, pescuit şi snorkelling. Hotelul My Blue pune la dispoziţie cadă cu hidromasaj şi 2 cabine de masaj.

Facilitati Camere

Camerele au balcon sau terasă şi sunt orientate spre piscină. De asemenea, includ aer condiţionat, plasă de ţânţari şi suport pentru bagaje. Toate camerele oferă TV cu ecran plat, telefon şi minibar.

Standard Room

 

Suprafaţa camerei 

23 m²

Camere spaţioase, cu mobilier din lemn de culoare închisă, tavan înalt şi plasă de ţânţari. Sunt dotate cu TV prin satelit şi minibar.

Minisuite Room

Camerele Mini Suite sunt toate cu un pat dublu king-size (200 - 200 cm) plus un pat de o persoană, situate la parter.
Maxim 3 adulti.
 

Ocean View

Camerele cu vedere la ocean, la parter sau mai sus, sunt situate pe malul mării, dotate cu un dormitor matrimonial king-size (200 - 200 cm) și zonă de zi.
Maxim 4 persoane.

Villa

Vilele sunt situate in bungalouri intr-o zona rezervata adiacenta structurii principale, formata din doua camere.
Maxim 3 adulți sau 2 adulți și 2 copii.
 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )
Parcare
Transfer aeroport
Receptie 24h
Acces internet
Spalatorie - Curatatorie
Camere familii
Sporturi
Schimb valutar
Camere nefumatori
Exotic