Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sea Cliff Resort And Spa (Mangapwani)


Descriere

Descriere
Sea Cliff Resort & Spa are o priveliste imbietoare la Oceanul Indian si pune la dispozitia turistilor o varietate de activitati si excursii.


Localizare
Sea Cliff Resort & Spa se afla la 6 km de plaja Mangapwani, la 24 de km de Aeroportul InternaLLional Abeid Amani Karume, la 18 km de Vechiul Fort din Zanzibar, la 18 km de Hamamni Persian Baths si la 19 km de Muzeul memorial al pacii.


Plaja
Mangapwani este o plaja pustie de pe coasta de vest a Zanzibarului, situata pe teritoriul satului de pescari cu acelasi nume de langa capitala.
Se pot organiza excursii precum Stone Town, Freddy Mercury Trip, padurea Jozani, delfini, insula inchisorii, insula condimentelor (nucsoara, scortisoara, ghimbir, piper, vanilie), scufundari, safari blue.


Dotari camera
Ideal pentru familii sau cupluri, resortul dispune de 24 de camera de mai multe tipuri: Garden Rooms, Superior Rooms si Deluxe Rooms. Camerele sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit, wifi, birou si scaun, uscator de par, telefon, aparat de ceai si cafea, frigider, serviciu spalatorie, room service disponibil 24 de ore.


Facilitati hotel
Resortul pune la dispozitia clientilor serviciul room service disponibil 24 de ore, spalatorie, wifi, spa, 2 piscine de 75 m lungime si o piscina pentru copii, darts, tenis de masa, trambuline, volei, biciclete, sala de sport.


Clasificare oficiala
5 stele


Pagina web
https://seacliffzanzibar.com/


Nota informativa
Pentru anumite facilitate din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.