Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Bijou este situat in intregime la limita liniei de coasta in statiunea satului Ravda. Vederea sa este spre golful pitoresc si orasul antic Nesebar, ceea ce il face o locatie ideala de vacanta pentru familie si prieteni.

Hotelul Bijou are 46 de camere duble confortabile si 3 apartamente. Spatiile sale includ o receptie deschisa 24 de ore; sigur; restaurant; barul din receptie; piscina si un bar impreuna cu sezlonguri pe acoperis, cu o vedere panoramica incredibila la mare; plus o parcare subterana.

Fiecare camera are aer conditionat, minibar, telefon, cablu TV, baie cu dus si WC, balcon si internet wireles

Hotelul Bijou are un Sky Bar exclusivist si o piscina in partea de sus a hotelului. Combinatia dintre bar, piscina si senzatia de infinit, construieste un sentiment unic de bucurie si pace care transforma ziua obisnuita intr-una extraordinara. Singura modalitate prin care poti experimenta aceasta emotie este sa fii oaspete la Hotelul Bijou sau sa fii client al Sky Bar Bijou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.