Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIMANTRO BEACH


Descriere

Inconjurat de paduri verzi de pin si gradini inflorite in Sani, hotelul se bucura de toate privilegiile aceste zone minunate. Distractia este non-stop in hotel si in jurul lui, iar oaspetii hotelului vor gasi toate facilitatile necesare unei vacante de neuitat. Hotelul construit in stilul arhitectural asemanator manastirilor de pe Muntele Athos este recomandat familiilor cu copii si amatorilor de vacanta activa. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Spa & Wellness
Zona SPA a hotelului are hammam, sauna, piscina interioara si ofera o gama de masaje, tratamente faciale si corporale, manichiura, pedichiura, tratamente cu apa specializate, peeling.

Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet, sau all inclusive: mic dejun (07:00-10:00), pranz (13:00-14:30) si cina (18:30-21:00) bufet, gustari in timpul zilei, bauturi alcoolice si non-alcoolice locale) in restaurantul principal, restarurant A la carte (20:30-24:00), taverna greceasca pe plaja (12:00-18:00 cu un meniu special pentru pranz intre 13:00-14:30), bar la piscina care pe langa bauturi ofera gustari si inghetata (10:00-17:30), bar langa plaja, bar in interiorul hotelului cu terasa in aer liber (16:30-01:00), bar principal (16:30-01:00) situat la primul etaj al hotelului.

Sport si divertisment
Hotelul ofera: 2 piscine exterioare pentru adulti, cu apa dulce, o piscina interioara incalzita, cu apa dulce, 2 piscine separate pentru copii, cu apa dulce, discoteca, terenuri de tenis, sporturi nautice pe plaja (contra cost), animatie, inchiriere biciclete, darts, tenis de masa, sala de jocuri, sala de fitness.

Localizare
Hotelul este situat pe malul marii, in zona Sani de pe primul brat al peninsulei Halkidiki, Kassandra. Localitatea Nea Potidea si renumitul canal istoric se afla la cca 17 km, iar orasul Salonic este la cca 90 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.