Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tauernsuites Mitterwirt-Kaprun


Descriere



Oferind cazare in sistem self-catering, cu o zona de wellness si un restaurant, Tauernsuites Mitterwirt by Alps Residence se afla in Piesendorf, la numai 5 km de Kaprun si la 8 km de zona de schi Schmittenhohe si de Zell am See.


Oaspetii cazati la Tauernsuites Mitterwirt by Alps Residence au la dispozitie suite mobilate moderne, cu balcon sau terasa pe acoperis, WiFi gratuit, bucatarie utilata complet, serviciu de livrare paine si parcare subterana. Situat in cadrul complexului, restaurantul serveste preparate regionale.


In zona de wellness oaspetii pot gasi o sauna si o sala de fitness, fiind ideala pentru a va relaxa dupa o zi de schi sau drumetii.


Parcul National Hohe Tauern si regiunea Kitzbuhler Alpen din jur sunt populare in timpul iernii pentru schi si schi fond, iar in timpul verii pentru drumetii, ciclism, rafting sau parapanta.


Centrul termal public Tauern Spa se afla la numai 5 minute de mers cu masina de Tauernsuites Mitterwirt by Alps Residence.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.