Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Q! Resort Health & Spa Kitzbuhel


Descriere

Descriere: Aflat la 5 minute de mers pe jos, pe promenada de pe rau, de centrul statiunii Kitzbühel, Q!Resort Health & Spa Kitzbühel ofera un restaurant, o gradina cu un iaz natural si o zona de spa. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în zonele publice. La cerere, este disponibil un serviciu de transfer. Zona de spa de la Q!Resort are o suprafata de 700 mp si include saune, baie de aburi, o cabina cu infrarosu realizata din lemn de zambru, precum si o zona de relaxare cu un bar de ceai. În plus, oaspetii au la dispozitie o suita spa privata care are cada cu hidromasaj, precum si un antrenor personal care poate oferi ajutor la sala de fitness echipata cu aparate moderne Technogym. Oaspetii au la dispozitie o gama larga de masaje si tratamente de înfrumusetare. De asemenea, exista 4 zone de masaj si o zona de înfrumusetare care ofera tratamente cosmetice Fango. În plus, se organizeaza sedinte de yoga si Pilates, precum si saptamani de post. Q!Resort Health & Spa are o crama bine aprovizionata, iar Q!Bar serveste o gama larga de bauturi rafinate. Cele 5 zone diferite ale restaurantului ofera mancaruri din bucataria regionala si internationala, pregatite cu ingrediente organice si ierburi proaspete, precum si preparate vegane si vegetariene. Q!Resort Health & Spa are un depozit pentru echipamentele de schi si parcare subterana.



Localizare: Hotelul se afla la doar 5 minute de mers pe jos de central statiunii. Autobuzul de schi opreste chiar în fata proprietatii, iar gara Kitzbühel se afla la numai cativa pasi. Telecabina Hornbahn se afla la 300 de metri. La cerere, proprietatea ofera un serviciu de transfer la telecabina Hahnenkammbahn, situata la 5 minute de mers cu masina.



Facilitati hotel: depozit schiuri, vanzare permise de schi, teren de golf (la maxim 3 km), schi, drumetii, ciclism, scufundari, calarie, sauna, sala de fitness, spa & centru de wellness, masaj, baie turceasca/baie de aburi, închirieri biciclete, biblioteca, parcarea privata la proprietate (este necesara rezervare) si costa 13 EUR pe zi, room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), receptie deschisa nonstop, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, camera de bagaje, serviciu de concierge, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, suita nuptiala, ziare, seif, camere pentru nefumatori, lift, încalzire, fumatul interzis în toate spatiile publice si private, zona pentru fumatori



Dotari camere: Toate camerele sunt amenajate în stil modern si includ TV prin satelit si baie cu dus sau cada si halate de baie. Ofera vedere la munte, la raul Kitzbüheler Ache sau la gradina. Cele mai multe camere au balcon.

Website: www.qresort.at

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.