Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în mijlocul unui peisaj alpin uimitor, Hotelul Resch are un restaurant si o terasa unde oaspetii pot savura micul dejun si specialitati italiene si austriece. La cerere, se ofera si demipensiune. Hotelul Resch ofera o sauna i o cabina cu infrarou. Pe o raza de 2 km în jurul hotelului veti gasi 5 terenuri de golf. Mai multe trasee de drumetii si schi fond încep chiar din fata hotelului.



Localizare: Situat în centrul orasului Kitzbuehel, Hotelul Resch se afla la 150 de metri de partia Streif din masivul Hahnenkamm, unde se desfasoara probele pentru Cupa Mondiala de Schi Alpin, la 4 minute de mers pe jos de centru si la 200 de metri de Cazinoul Kitzbuhel.



Facilitati hotel: depozit schiuri, scoala de schi, închiriere echipament de schi (la unitatea de cazare), teren de golf (la maxim 3 km), schi, drumetii, ciclism, sauna, teren de joaca pentru copii, internet wireless disponibil în întregul hotel gratuit, parcarea privata gratuit la proprietate, room service, pranz la pachet, transfer de la/la aeroport, închirieri auto, check-in/check-out express, schimb valutar, birou de turism, babysitting/servicii pentru copii, lustruire pantofi, fax/copiator, ziare, seif, camere pentru nefumatori, camere de familie, lift, încalzire, fumatul interzis în toate spatiile publice si private



Dotari camere: Camerele sunt confortabile si au decoratiuni incantatoare. Cada sau dus si WC, uscator de par, balcon sau terasa, TV prin cablu, telefon, acces internet, mini bar si seif in camera sunt doar unele dintre facilitatile oferite de acest hotel.



Website: www.hotel-resch.at

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.