Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Wellness Sporthotel BRUGGERHOF - Kitzbuhel


Descriere

Localizare: Hotelul cu management de familie cu 3 stele Bruggerhof este situat la marginea Kitzbuhel, chiar in apropiere de lac Schwarzsee. Distanta pana la centrul Kitzbuhel si instalatiile de transport pe cablu este de cca. 2 km. Skibus-ul opreste chiar in fata casei iar accesul la reteaua de schi fond se afla la doar cca. 50 m departare. Complexul de vacanta este compus din 4 cladiri, pe o raza de 30 m si dispune de un hol intrare hotel cu receptie, sala de masa, restaurant, bar si spatiu pentru schiuri. In zona de receptie este posibila folosirea gratuita a accesului Wi-Fi la internet. Zona de spa va ofera piscina acoperita, bazin pentru copii, sauna, bio-sauna si zona relax cu sezlonguri. Confortabila oaza dedicata fitness si spa are o legatura subterana cu hotelul si va ofera in plus jacuzzi, pestera Sole, dusuri multi-functionale, laconium si tepidarium, solar si sala fitness cu aparate cardio si bar de vitamine. Zona de spa poate fi utilizata zilnic intre 10:00 si 22:00. Contra cost va stau la dispozitie masaje si tratamente cosmetice. Locuri de parcare gratuite.
Camerele mobilate modern dispun toate de grup sanitar cu dus sau cada, TV-cablu si Telefon. Cazarea poate avea loc in oricare din cladiri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.