Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABELLA GRIFID


Descriere

Grifid Arabella hotel, Nisipurile de aur, Bulgaria

Localizare: Hotel Grifid Arabella este situat in centrul statiunii Nisipurile de Aur si la 50 metri de plaja. Datorita pozitionarii aproape de mare, este o locatie apreciata in special de familiile cu copii, dar si de cei care doresc sa strabata o distanta cat mai mica pana la mare. Este inconjurat de spatiu verde si copaci, ceea ce ofera intimitate si liniste. Hotelul face parte din lantul hotelier Grifid, un brand nou pe format pe litoralul bulgaresc care ofera clientilor sai serviciile, facilitatiile, ospitalitatea si linistea de care au nevoie pentru un sejur perfect.

Facilitati hotel: restaurante, baruri, receptie non-stop, transfer, lift, fitness, servicii de inchirieri, spalatorie, curatatorie, calcatorie, copiator, piscina interioara incalzita, teren de volei si baschet, terenuri de tenis cu nocturna, teren de fotbal, aerobic, pilates, tae - bo, gimnastica in apa, polo, trageri cu pusca, lectii de dans, cinema, karaoke

Facilitati copii: mini club cu loc de joaca, mini disco, SHO W pentru copii, piscina cu sectiune pentru copii cu tobogane, patuturi pentru bebelusi,

Facilitati camere: Camerele duble au 27 - 32mp si dispun de facilitati de cazare pentru maxim 3 persoane (2 adulti si 1 copil).
Apartamentele Junior au 35 - 45mp si dispun de facilitati pentru cazarea a maxim 3 adulti si 1 copil. Apartamentele au 50mp si ofera cazare pentru maxim 4 adulti sau 2 adulti si 2 copii.Toate spatiile de cazare au vedere directa la mare sau partiala si sunt dotate cu aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, mocheta, canapea extensibila, telefon, TV program satelit, minibar (reincarcat zilnic cu apa minerala, bauturi racoritoare si bere), seif (contra cost), balcon mobilat, WiFi (contra cost).

Servicii de masa: Hotel Grifid Arabella are patru restaurante, dintre care unul serveste cele trei mese principale sub forma de bufet, cu o multitudine de feluri de mancare, salate, deserturi si bauturi locale. Celelalte trei au specific diferit, unul este italian, unul traditional bulgaresc si unul asiatic. Toate sunt amenajate cu eleganta si bun - gust.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.