Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARENA MAR


Descriere

ARENA MAR hotel, Nisipurile de aur, Bulgaria

Localizare:
Hotelul Arena Mar este situat la 150 de metri de plaja, la 300 de metri de centrul statiunii, la 15 km de cel mai apropiat oras din Varna si la 23 km de aeroport.

Facilitati hotel:
Complexul hotelier Arena 4 stele, construit in 2015, piscina interioara, piscina in aer liber, centru spa, lobby bar, bar la piscina, restaurant principal, Wi-Fi gratuit in zona de lobby, mini club, spalatorie, biliard, fitness, salon de infrumusetare, masaj, servicii de spalatorie, room service, sala de conferinte pentru 120 de persoane. 1 camera disponibila pentru persoanele cu handicap.
Check-in: 14.00 h
Ora plecarii: 12.00 h
Check-in timpuriu si check-out tarziu este conditionata de disponibilitate si taxa suplimentara.

Facilitati camere:
Camere DBL: aprox. 25 mp, max. 2 pers. cu 1 pers. Pat dublu sau doua paturi obisnuite, 1 canapea extensibila. Piscina cu vedere spre strada.
Apartamente: aprox. 35 mp, max. 3 pers. cu 1 pers. Pat dublu si o canapea extensibila dubla. Vedere la mare. Toate unitatile sunt dotate cu mocheta, aer conditionat , TV satelit, telefon, Wi-fi 5 leva pe zi, frigider, seif (5 lv / zi), baie cu dus si uscator de par, balcon cu masa si scaune.
Fier si masa de calcat la cerere.

Serviciile de masa:
Totul inclus.

Programul Smartline Arena All Inclusive 10: 00-23: 00
Restaurantul principal Arena Mar
Mic dejun tip bufet - 7: 30-10: 00
Bufetul de pranz - 12: 00-14: 00
Cina tip bufet-18: 00-21: 00
5 bufete tematice-noapte diferite pe 2 saptamani traditionale bulgaresti, peste si alimente marine, seara de gala, mediteraneana, cina la gratar etc.
Bufet cu apa minerala, bauturi racoritoare, sucuri, bere locala si vin, cafea si ceai
Gustari restaurant cu terasa mare de soare
Mic dejun tip bufet tarziu - 10: 00-11: 00
Gustari dupa-amiaza, pizza / burgeri, chips -15: 00-17: 00
Cafea, prajituri si dulciuri - 15: 00-17: 00
Smartline Carucior pentru inghetata - 14: 00-16: 00
Varietate de inghetata cu diverse toppinguri
Salata de fructe
Bauturi: - bauturi locale nelimitate bauturi alcoolice si nealcoolice, cafea, cappuccino, ceai, precum si varietate de cocktailuri disponibile la barul din hol si barul de la piscina in functie de orele de lucru
Lobby bar - 10: 00-23: 00
Barul de la piscina - 10: 00-18: 00- Iunie-Septembrie

Sport si divertisment gratuit:
Activitati sportive: sala de gimnastica - ore de lucru 8.00 - 19.00, tenis de masa, aqua aerobic, dimineata gimnastica, darts, volei de apa, tenis de masa, etc
Potrivit programului de animatie in timpul zilei si seara: spectacole de seara, animatii pentru oaspeti, concursuri, premii, dansuri, petreceri DJ, muzica live, diverse jocuri de grup, lectii de dans si altele. Program complet de animatie de la 01.06-31.08, program de animatie usoara (mai si septembrie)
Facilitati pentru copii:
Mini club pentru 4-12 ani, mini disco seara, sectiunea pentru copii in piscine interioare si exterioare, jocuri, lectii si multe altele, la care participa echipa de animatori profesionisti (de la 01.07-31.08)
Scaune inalte pentru copii in restaurant, loc de joaca pentru copii, mini club, patut pentru copii - taxa suplimentara.

Servicii si divertismanet gratuit: fitness, piscina in aer liber si in incinta, sezlonguri si umbrele de soare la piscina, Wi-Fi - in zona de lobby, tenis de masa, aqua aerobic, animatie.

Servicii cu plata : biliard, consultatii medicale, masaj, centru spa ,baie de aburi sauna, jacuzzi, salon de infrumusetare coafor si manichiura, serviciu de spalatorie, inchiriere de masini.
Animalele de companie sunt acceptate - contra cost, la cerere.
Parcare - taxa suplimentara, locuri limitate.

Informatii suplimentare:
Animalele mici sunt permise contra cost.
Nu se accepta rezervarea pentru patul de soare, prosoapele nesupravegheate sunt indepartate de la personalul de la piscina.
Orice alimente si bauturi nu au putut fi scoase din restaurante si baruri din cauza reglementarilor publice si HACCP.
Nu este permisa fumatul in holul hotelului si restaurante, baruri si camere.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.