Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNA


Descriere

Localizare: hotelul se afla la 50 metri distanta fata de plaja. A fost construit in 1997 si renovat in 2003.
Capacitate: 1 cladire cu 7 etaje avand 237 camere duble, 10 camere duble superior, 13 camere duble large, 6 apartamente 1 dormitor.
Facilitati: piscina exterioara, piscina interioara, centru SPA, coafor, salon de infrumusetare, fitness, sauna, solar, restaurant principal, restaurant a-la-carte - 2, lobby bar, pool bar, snack bar, cafenea, club de noapte, biliard, internet cafe, conexiune la internet Wi-Fi (in lobby), tenis de masa, room service, centru de prim ajutor, birou de schimb valutar, magazin, seif (la receptie, contra cost), lift - 4, rent a car, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva din agentie!), sala de conferinte (flipchart, multimedia, microfon, sistem de sonorizare, conexiune la internet), prosoape pentru plaja (este necesar depozit), curatatorie, inchiriere fier de calcat.
Facilitati pentru copii: sectiune pentru copii in piscina principala, patut pentru infanti (contra cost).
Se accepta plata cu carti de credit!
Este permis accesul cu animale de companie! (Pana la 3 kg, contra cost)
Camerele duble (23 mp.): sunt dotate cu doua paturi single, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, televizor, telefon, mini bar, conexiune la internet (contra cost), birou, podea acoperita cu mocheta, vedere la mare sau la parc.
Camerele duble Large (33 mp.): pat matrimonial sau doua paturi, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, televizor, telefon, mini bar, conexiune la internet (contra cost), birou, podea acoperita cu mocheta, stand uscator rufe, vedere la mare sau la parc.
Camerele duble Superior (23 mp.): pat matrimonial sau doua paturi, aer conditionat, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, televizor, telefon, mini bar, conexiune la internet (contra cost), birou, podea acoperita cu gresie si mocheta, vedere la mare sau la parc.
Apartament 1 dormitor (48 mp.): doua paturi single, canapea extensibila, aer conditionat, baie cu cada si dus, uscator de par, balcon, televizor, telefon, mini bar, balcon, podea acoperita cu mocheta, vedere la mare.
Info parcare: cca 5 eur / masina / zi - in limita locurilor disponibile, taxa se achita direct la receptie. Nu se poate rezerva din agentie (in avans) locul de parcare!
GRATUIT: Accesul la piscina, fitness, conexiune Wi-Fi in lobby.


CONCEPTUL ALL INCLUSIVE - SEZON 2017

Tariful include:

- Piscina exterioara si interioara;

- Wi-fi in lobby;

- Masa bufet suedez: Mic dejun 07:30 - 10:30, Pranz: 12:00 - 14:00, Cina: 18:00 - 21:00;

- Cina in restaurantul A la carte (acces pentru sejurui de minim 7 nopti); restaurant cu specific bulgaresc sau cu specific pescaresc;

- Gustari: 15:00 - 16:00 - sandviciuri, inghetata, bauturi non alcoolice, vin, bere la draft;

- Bauturi bulgaresti alcoolice si non-alcoolice, bauturi calde la barul din lobby de la ora 18:00 la ora 22:00, barul de la piscina de la ora 10:00 - 18:00, club de noapte de la ora 22:00 - 24:00.

Servicii contra cost:

- Centrul Spa - masaj, sauna, cosmetica;

- Safe la receptie;

- Serviciul de spalatorie

- Parcare, PC + internet

- Sporturi pe apa.


Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.