Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PRESTIGE DELUXE AQUAPARK CLUB


Descriere

Localizare: Hotelul Prestige Deluxe Aquapark Club este situat in centrul statiunii la numai 350 de metri distanta de promenada principala si de plaja, intr-o zona linistita.
Facilitati: Oaspetii Clubului Prestige Deluxe Aquapark au privilegiul exclusiv de a folosi gratuit facilitatile si serviciile hotelului de club din apropiere - Hotel Prestige si Aquapark. Exista un aquapark cu piscine in aer liber pentru adulti si copii, tobogane de apa ,piscine interioare si exterioare. Exista, de asemenea, un centru spa cu cada cu hidromasaj, sauna si piscina interioara incalzita, precum si un centru de fitness, un bar la piscina si un bar in hol.
De asemenea, oaspetii pot beneficia de un restaurant all-inclusive si de un restaurant a-la-carte Sky Heaven la ultimul etaj cu vedere. Se ofera gratuit Wi-Fi si parcare. Se ofera, de asemenea, un salon de coafura si salon de infrumusetare
Facilitati copii: Pentru cei mici este disponibil un centru distractiv cu o echipa de animatori profesionisti si in plus, exista un bar pentru copii si un loc de joaca in aer liber, care ofera trambulina gonflabila, tobogane, leagane si multe alte activitati si jocuri pentru copii.
Nu se accepta animale de companie.
Parcare: pazita, gratuita in limita locurilor disponibile (100 locuri).

Observatii:
- Taxa statiune si servicii: 7 euro/persoana/sejur
- copil 2-12,99 ani cazat cu 2 adulti in camera Dubla - 100% reducere
- copil 2-12,99 ani cazat cu 1 adult in camera Dubla - se aplica tarif de single;
- 2 copii 2-12,99 ani cazati cu 1 adult - 50 % reducere fiecare copil;
- 2 copii 2-12,99 ani cazati cu 2 adulti in camera Dubla - 100 % reducere primul copil, 50 % reducere al 2-lea copil;
- 2 copii 2-12,99 ani cazati cu 2 adulti in camera Dubla Promo - 100 % reducere primul copil, 100 % reducere al 2-lea copil;
- al 3-lea adult in pat suplimentar in camera Dubla/Family room - 20% reducere



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.