Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Locatie:
Complexul hotelier Kamenec, Nessebar este situat in partea noua a orasului Nessebar. Plaja este de aproximativ 200 m, partea veche a orasului Nessebar - aproximativ 15 minute.
Facilitati:
Complexul este format din 2 cladiri - cladirea principala 1 (renovata 2015, cu 2 ascensoare, 14 etaje) si cladirea 2 (renovata 2011) - 3 etaje - fara lift
Receptie, seifuri de inchiriat (taxa suplimentara - 3,00 BGN), restaurant principal (in cladirea1), sala de conferinte in cladirea 2, wi-fi gratis peste tot.
Masa:
All Inclusive
Cazare:
Total 162 de unitati.
80 de camere cu economie dubla Cladirea 1 / (2 + 0) - 14 mp, paturi twin, scaun, cu piscina, vedere la mare sau parc. Baie cu dus, balcon
26 Studio Cladirea 1 / (2 + 2) - 33 mp, paturi twin, canapea extensibila, cu piscina, vedere la mare sau parc. Baie cu cabina de dus.
14 Apartamente Cladirea 1 / (4 + 2, min.3 complet pax) - 40 mp, cu vedere la mare sau la piscina. Baie cu cabina de dus. Apartamentul este format din doua camere separate de o usa; exista un pat dublu si o canapea extensibila intr-una dintre camere si un al doilea dormitor.
36 camere duble standard Cladire 2 / (2 + 1) - 18 mp, cu piscina, canapea extensibila, vedere la strada sau gradina. Baie cu dus.
In toate camerele: A / C, balcon, wi-fi (gratuit), uscator de par, mini frigider.
Copii:
Piscina pentru copii, patut pentru copii (gratuit).
Sport si divertisment:
Gratuit: piscina in aer liber, sezlonguri si umbrele de soare in jurul piscinei, animatie
platibil
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare:
Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.