Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alua Helios Bay (Obzor) 4*


Descriere

Descriere: Alua Helios Bay dispune de experiente care combina distractia si relaxarea.

Localizare: Alua Helios Bay este situat langa plaja, in micul oras Obzor, cu vederi uimitoare la rasaritul soarelui si la orizontul nesfarsit asupra marii. Pentru iubitorii de natura neatinsa, rezervatia naturala protejata si plaja Irakli se afla la doar 9 km sud de Obzor, in timp ce spre nord puteti vizita o alta zona protejata si plaja Karadere. Acest hotel de 4 stele ofera facilitati exceptionale si mediul perfect pentru a va bucura de o vacanta de neuitat.

Facilitati hotel: La Alua Hotels & Resorts exista intotdeauna ceva nou de descoperit. Facilitati de agrement si experiente de divertisment, piscine si sali de sport sunt doar cateva dintre numeroasele oportunitati de la statiunile noastre. O experienta care va va imbogati sederea datorita serviciilor personalizate si exclusive la Alua Hotels.

Dotari camere: Alua Helios Bay ofera 318 camere si toate au balcon si sunt perfect adaptate fiecarui tip de client. Camerele hotelului sunt prevazute cu aer conditionat, dulap, seif, TV cu ecran plat, baie privata cu dus, precum si balcon. Fiecare camera este dotata cu un frigider.

Site web: https://www.amrcollection.com/es/resorts-y-hoteles/alua-hotels/obzor/helios-bay/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.