Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LONG BEACH RESORT AND SPA


Descriere

Localizare: la 100m de plaja - cea mai lunga plaja din Bulgaria (cca 13 km). A fost construit in anul 2012.
Capacitate: 120 de apartamente.
Facilitati: piscina exterioara - piscina interioara (acoperisul se deschide pe timpul verii), sezlonguri si umbrele la piscina si pe plaja, Kelara SPA (apa minerala, lounge de relaxare, hidromasaj, 2 cascade, baie de aburi, sauna finlandeza, dusuri cu gheata, dusuri alternative, salina), fitness, restaurant principal, bar pe plaja, bar la piscina, conexiune la internet WI-Fi in complex si pe plaja, sporturi (gimnastica acvatica, volei si fotbal pe plaja), parcare (in limita locurilor disponibile).
Facilitati pentru copii: club pentru copii (4-11,99 ani), discoteca pentru copii, filme pentru copii, program tematic.
Apartament 1 dormitor (60 mp): 1 dormitor cu un living, canapea extensibila in living, masa cu scaune, aer conditionat, boiler in fiecare camera, TV LCD, telefon, kitchineta (pahare si farfurii, tacamuri, ceainic electric/cafetiera, seif, frigider), balcon sau terasa cu masa si scaune, dulap, baie, uscator de par, halate si papuci, mini bar, cafetiera.
Apartament 2 dormitoare (100 mp): 2 dormitoare cu un living, canapea extensibila in living, masa cu scaune, aer conditionat, boiler in fiecare camera, TV LCD, telefon, kitchineta (pahare si farfurii, tacamuri, ceainic electric/cafetiera, seif, frigider), balcon sau terasa cu masa si scaune, dulap, baie, uscator de par, halate si papuci, mini bar.
Apartament 3 dormitoare (150 mp): 3 dormitoare cu un living, canapea extensibila in living, masa cu scaune, aer conditionat, boiler in fiecare camera, TV LCD, telefon, kitchineta (pahare si farfurii, tacamuri, ceainic electric/cafetiera, seif, frigider), balcon sau terasa cu masa si scaune, dulap, baie, uscator de par, halate si papuci, mini bar, cafetiera.
Apartamentele economice nu au kitchineta dar au mini bar.

Note:
-Apartamentele se supun regulilor hoteliere si nu ofera conditii pentru gatit.
-Turistii care aleg regimul all inclusive trebuie sa poarte bratari pe toata durata sederii.
-Check-in se face cu cina iar check-out cu mic dejun si pranz.

Nota: Dimensiunile si designul camerelor poate varia, prin urmare nu se poate garanta cazarea in camerele din imagini. Hotelul isi rezerva dreptul de a schimba politica serviciilor oferite (contra cost / gratuite). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepanta poate aparea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.