Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Estreya Palace

   Sf Constantin Si Elena


Descriere

Hotelul Estreya Palace face parte din Complexul hotelier Estreya și se remarcă prin serviciile și facilitățile de calitate, asigurând astfel oaspeților săi o vacanță frumoasă și relaxantă.Piscina:
Hotelul dispune de o piscină exterioară spațioasă și terasă cu șezlonguri și umbreluțe de soare.

Facilitățile hotelului
Oaspeții acestui hotel vor avea la dispoziție servicii și facilități de calitate precum: recepție, seif, schimb valutar, restaurant cu preparate din bucataria locală cât și cea internațională, lobby bar, acces la internet, salon de coafor, servicii medicale și o frumoasă grădină. Hotelul pune la dispoziția oaspeților care vor să aiba parte de momente de relaxare - serviciile unui Centru Spa&Welness precum: diferite tipuri de masaj, shiatzu, tratamente pentru îngrijire și înfrumusețare, saună, baie de aburi, jacuzi și camere de relaxare.

Facilitățile camerelor:
Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi camere duble standard (suprafață de 26 mp) și apartamente (suprafață de 45 mp).Camerele duble sunt frumos mobilate și dispun de facilități precum: TV-satelite, aer condiționat, acces WLAN, minibar, baie proprie cu cadă sau duș, uscător de par și balcon. Apartamentele sunt constituite din 2 camere conectate printr-o ușa.Acestea dispun de pat matrimonial, canapea extensibilă pentru 2 persoane, baie proprie cu cadă sau duș, uscător de păr, Tv-satelite, acces la WLAN, minibar, aer condiționat și balcon spațios.

Localizare:
Hotel Estreya Palace este situat în centrul stațiunii St Constantin și Elena, la 100 m distanță de stația de autobuz și 200 m de plajă.

Facilități pentru copii:
Cei mici vor avea la dispoziție o piscină și Mini Club.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.